Contemplay

Sort Frill Nederdel

DKK 229.-

Jeg elsker alt ved denne her nederdel. Den strammer ikke, den sætter sig flot om rumpen og den har sådan et pænt fald. Materialet er 95% polyester og 5% elastan, dvs den har et chiffon-lignende udtryk. Elastikken er ikke en af de der sindssygt stramme af slagsen, men er vildt behagelig og “løs”. Jeg har brede hofter, men bruger den i størrelse Medium uden den strammer eller er ubehagelig. Det her er virkelig en must-have!

Størrelse

, ,

Farve

Mærker

Contemplay

Enquiry
Navn
E-mail
Telefon
Enquiry
Levering og returnering

30 dages retur fra du modtager din pakke. Returneringen betales af dig som køber. Alle produkter pakkes sikkert ind på deres rejse til dig, og leveres inde for 2-3 hverdage, såfremt de er på lager. Er du heldig, sender Fanzis også pakker ud i weekenden (lørdag og søndag + helligdage). Fragten koster 39,- men er helt gratis ved alle ordrer over 499,-

Fanzis bruger DAO som forsendelsespartner, og din pakke kan altid spores via linket der kommer i din mail efter ordre er modtaget, indtil den kan afhentes i din lokale pakkeshop. Har du fortrudt dit køb, kan uåbnede/ubrudte varer som sagt returneres ind til 30 dage efter modtagelse. Har du spørgsmål til dine produkter eller brug for vejledning, kan du altid skrive på mail contact@fanzis.com eller via facebook messenger. Vi håber du bliver glad for dine produkter.

Shipping in Europe: We ship to almost whole Europe. If you can't find your country by checkout, send us an email at contact@fanzis.com or a text through the facebook messenger tab.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,