Back
Previous product
Spring Rose 81 59 DKK 35,40 DKK inkl. moms
Next product
Ivy-Green 106 59 DKK 35,40 DKK inkl. moms
-40%

Extrem Mat Finish Topcoat

47,40 DKK89,40 DKK inkl. moms

Indhold: 5 ml / 15 ml
Hærdetid: 120 sek UV / 60 sek LED
Viskositet: flydende

Extrem Matt Finish Gel er en topcoat i dåse der påføres med ekstern pensel, og giver neglene det matte look, uanset hvad farve du har under. Kan også anvendes direkte oven på en lyserøde opbygningsgele, for naturlige negle med et mat finish. Produktet efterlader et klistret lag efter hærdning, som skal tørres af med cleaner. Kan ikke opløses med acetone.

Ryd
  Levering 1-3 hverdage     Gratis fragt over 499,-      30 dages retur
Varenummer (SKU): xtreme-matt-finish Varekategorier: ,
Yderligere information

Yderligere information

Mængde

15 ml, 5 ml

Anmeldelser

kunde anmeldelser

5 Baseret på 1 anmeldelser
5 ★
100% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Skriv en anmeldelse

Tak fordi du har indsendt en anmeldelse!

Dit input er meget værdsat. Del det med dine venner, så de også kan nyde det!

01-28-2019
R
RikkeM

God mat topcoat

En rigtig god topcoat, der giver den fineste matte overflade. Den løber ikke, og sørger for at man nemt kan dække overfladen med rigelig produkt uden huller. Samtidig er den let i konsistens som gør at den er ligetil at arbejde med.

Enquiry
Navn
E-mail
Telefon
Enquiry
Levering og returnering

30 dages retur fra du modtager din pakke. Returneringen betales af dig som køber. Alle produkter pakkes sikkert ind på deres rejse til dig, og leveres inde for 2-3 hverdage, såfremt de er på lager. Er du heldig, sender Fanzis også pakker ud i weekenden (lørdag og søndag + helligdage). Fragten koster 39,- men er helt gratis ved alle ordrer over 499,-

Fanzis bruger DAO som forsendelsespartner, og din pakke kan altid spores via linket der kommer i din mail efter ordre er modtaget, indtil den kan afhentes i din lokale pakkeshop. Har du fortrudt dit køb, kan uåbnede/ubrudte varer som sagt returneres ind til 30 dage efter modtagelse. Har du spørgsmål til dine produkter eller brug for vejledning, kan du altid skrive på mail contact@fanzis.com eller via facebook messenger. Vi håber du bliver glad for dine produkter.

Shipping in Europe: We ship to almost whole Europe. If you can't find your country by checkout, send us an email at contact@fanzis.com or a text through the facebook messenger tab.