Back
-15%

Fiberglas Transparent Clear UV LED Gele

DKK126,65DKK228,65 inkl. moms

Indhold: 15 ml, 30 ml
Hærdetid: 120 sek UV / 60 sek LED
Viskositet: Medium, self-leveling

Opbygningsgelé indeholdende fiberglaspartikler der sikrer en stærk holdbarhed. Anvendes til forlængelse og opbygning på skabelon eller tip, samt forstærkning på naturnegle. Egner sig godt til lange stiletto-negle pga. den stærke formel. Selvudjævnende og syrefri.

Ryd
Varenummer (SKU): 595-15 Varekategorier: , , ,
Yderligere information

Yderligere information

Mængde

15 ml, 30 ml

Anmeldelser

kunde anmeldelser

4,7 Baseret på 3 anmeldelser
5 ★
67% 
2
4 ★
33% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
100anmeldere vil anbefale dette produkt Skriv en anmeldelse

Tak fordi du har indsendt en anmeldelse!

Dit input er meget værdsat. Del det med dine venner, så de også kan nyde det!

CJ
03-14-2019
Cecilie joensen
Jeg anbefaler dette produkt

Uundværlig

Den er super nem at arbejde med og flyder ikke. Jeg bruger alle fiberglas geleer direkte på natur negl efter prep og har stadig ikke oplevet det mindste lift! Det er de bedste geleer jeg har arbejdet med!

SM
01-28-2019
sissie mersal

Fiberglas UV/LED Gel Clear

Gelen er nem at arbejde med, den ligger sig jævnt løber ikke ud og er en stærk gele, jeg bruger den til at lave lange forlængelse, jeg bruger FX Sculpture, Clear til neglesengen og har derefter bygget op med fiberglas.

S
01-28-2019
Sophie

Fantastisk opbygningsgelé

En fantastisk opbygningsgelé til lange negle på skabelon. Dog har jeg oplevet få gange, at fordi den er så hård når den hærder, og dermed ikke er særlig fleksibel, kan den løfte ved negleroden.

Levering og returnering

Alle produkter pakkes sikkert ind på deres rejse til dig, og leveres inde for 2-3 hverdage, såfremt de er på lager. Er du heldig, sender Fanzis også pakker ud i weekenden (lørdag og søndag + helligdage). Fragten koster 39,- men er helt gratis ved alle ordrer over 499,-

Fanzis bruger DAO som forsendelsespartner, og din pakke kan altid spores via linket der kommer i din mail efter ordre er modtaget, indtil den kan afhentes i din lokale pakkeshop. Har du fortrudt dit køb, kan uåbnede/ubrudte varer returneres ind til 14 dage efter modtagelse. Har du spørgsmål til dine produkter eller brug for vejledning, kan du altid skrive på mail contact@fanzis.com eller via facebook messenger. Vi håber du bliver glad for dine produkter.

Shipping in Europe: We ship to almost whole Europe. If you can't find your country by checkout, send us an email at contact@fanzis.com or a text through the facebook messenger tab. Shipping is around 7-12 days