Fiberglas Rose Milchig UV LED Gele

DKK149,00DKK269,00

Hærdetid: 120 sek UV / 60 sek LED
Viskositet: Medium, self-leveling
Farve: Varm Lyserød

Beskrivelse: Semi-opaque lyserød opbygningsgelé der indeholder glasfiber-partikler, som sikrer en ekstrem stabil og stærk holdbarhed. God til stiletto og lange negle. Syrefri, jævner sig selv ud og kan på manges negle applikeres uden en bonder, da dette er indbygget i produktet. Se en video af farven her.

Very Useful Info: On the photo with the outgrowth, the fiberglas gel has been on for 1 week. This is proof that the RM Fiberglasgel has bonder built into it. This does not work on all nails though. If you have sore nails or tendency to lift, you might want to make SURE the gel lasts, using the RM Nail prep dehydrator, followed by Superbonder Bondinggel.

Ryd
Varenummer (SKU): VPA-993-15 Varekategorier: , , , , ,

Yderligere information

Mængde

15 ml, 30 ml

Customer Reviews

Based on 2 reviews
5 ★
100% 
2
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
100reviewers would recommend this product Write a Review
  • Reviews

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

CJ
03/14/2019
Cecilie Joensen
I recommend this product

Absolut yndlings gele!

Jeg er helt vildt med fiberglas rosé Milchig! Den er så nem at arbejde med og glider flot ud, uden at den løber ud i kanterne. Kan kun anbefale den og så er den så smuk i farven!

M
01/28/2019
Malene

Skønneste farve

Super lækker gele som niveaulere sig så fin og blank! Perfekt viskositet, nem at arbejde med - og ikke mindste giver den fineste “farve” som sagtens blot kan afsluttes med en topcoat og vil fremstå så smuk!