Back
Next product
Candy Pop Rosa 125 DKK59,00 DKK50,15 inkl. moms
-15%

Milky Pink Opbygning Sculpture UV LED Gele

DKK149,00 DKK126,65 inkl. moms

Indhold: 15 ml
Hærdetid: 120 sek UV / 60 sek LED
Viskositet: Medium, self-leveling

OBS: Farven på denne gelé er rosa i krukken, men bliver mælket hvid efter hærdning

Selvudjævnende opbygningsgelé til forlængelse og opbygning på skabelon eller tip, samt forstærkning på naturnegle. Rigtig god til anvendelse ved knækkede naturnegle der skal repareres, da den har et naturligt mælkehvidt look.

Ryd
Varenummer (SKU): VPA-00497-15 Varekategorier: , , , , ,
Yderligere information

Yderligere information

Mængde

15 ml, 30 ml

Anmeldelser

kunde anmeldelser

4,5 Baseret på 2 anmeldelser
5 ★
50% 
1
4 ★
50% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Skriv en anmeldelse

Tak fordi du har indsendt en anmeldelse!

Dit input er meget værdsat. Del det med dine venner, så de også kan nyde det!

SM
01-28-2019
sissie mersal

Buildergel Pink Milchig

Gelen er men at arbejde med, den jævner sig selv ud, den bliver lidt mælkehvid, egner sig godt til baby bommer (i stedet for clear i det sidste lag)

S
01-28-2019
Sophie

Gelé med et twist

Super fin gelé, som er god at arbejde med! Elsker det lille twist, at den er lyserød i krukken men hvid når den er hærdet - det er så super fint!

Levering og returnering

Alle produkter pakkes sikkert ind på deres rejse til dig, og leveres inde for 2-3 hverdage, såfremt de er på lager. Er du heldig, sender Fanzis også pakker ud i weekenden (lørdag og søndag + helligdage). Fragten koster 39,- men er helt gratis ved alle ordrer over 499,-

Fanzis bruger DAO som forsendelsespartner, og din pakke kan altid spores via linket der kommer i din mail efter ordre er modtaget, indtil den kan afhentes i din lokale pakkeshop. Har du fortrudt dit køb, kan uåbnede/ubrudte varer returneres ind til 14 dage efter modtagelse. Har du spørgsmål til dine produkter eller brug for vejledning, kan du altid skrive på mail contact@fanzis.com eller via facebook messenger. Vi håber du bliver glad for dine produkter.

Shipping in Europe: We ship to almost whole Europe. If you can't find your country by checkout, send us an email at contact@fanzis.com or a text through the facebook messenger tab. Shipping is around 7-12 days