Back

Build and Paint, Fanzis Egen Gelé Pensel

DKK 59.-

Hårlængde: 7 mm
Pensel bredde: 6 mm
Skaft længde:
17,5 cm
Materiale:
 Tynde nylon-hår i eksklusiv kvalitet, akryl skaft
Rengøring: Brush Cleaner

“Build and Paint” penslen er velegnet til at opbygge i gelé, bygge franske smil, og til at lakere geléfarve. Hvad jeg har lagt vægt på i designprocessen er fleksibilitet i hårene, tynd flade til præcisering, runde kanter der følger neglebåndene, og en bred flade der giver et ensartet udtryk i lakeringen samt sparer dig tiden. Jeg håber denne bliver dit foretrukne værktøj ved hvert et gelé-sæt. Det kan abefales at have to, så den ene er til gennemsigtig gelé, og den anden til farve.

Enquiry
Navn
E-mail
Telefon
Enquiry
Levering og returnering

30 dages retur fra du modtager din pakke. Returneringen betales af dig som køber. Alle produkter pakkes sikkert ind på deres rejse til dig, og leveres inde for 2-3 hverdage, såfremt de er på lager. Er du heldig, sender Fanzis også pakker ud i weekenden (lørdag og søndag + helligdage). Fragten koster 39,- men er helt gratis ved alle ordrer over 499,-

Fanzis bruger DAO som forsendelsespartner, og din pakke kan altid spores via linket der kommer i din mail efter ordre er modtaget, indtil den kan afhentes i din lokale pakkeshop. Har du fortrudt dit køb, kan uåbnede/ubrudte varer som sagt returneres ind til 30 dage efter modtagelse. Har du spørgsmål til dine produkter eller brug for vejledning, kan du altid skrive på mail contact@fanzis.com eller via facebook messenger. Vi håber du bliver glad for dine produkter.

Shipping in Europe: We ship to almost whole Europe. If you can't find your country by checkout, send us an email at contact@fanzis.com or a text through the facebook messenger tab.

Varenummer (SKU): 004-001 Kategorier: , ,