Back
Previous product
Blossom Peach 120 DKK59,00 DKK50,15 inkl. moms
Next product
Glitter Glam White 64 DKK59,00 DKK50,15 inkl. moms
-15%

Build and Paint, Fanzis Egen Gelé Pensel

DKK59,00 DKK50,15 inkl. moms

Hårlængde: 7 mm
Pensel bredde: 6 mm
Skaft længde:
17,5 cm
Materiale:
 Tynde nylon-hår i eksklusiv kvalitet, akryl skaft
Rengøring: Brush Cleaner

“Build and Paint” penslen er velegnet til at opbygge i gelé, bygge franske smil, og til at lakere geléfarve. Hvad jeg har lagt vægt på i designprocessen er fleksibilitet i hårene, tynd flade til præcisering, runde kanter der følger neglebåndene, og en bred flade der giver et ensartet udtryk i lakeringen samt sparer dig tiden. Jeg håber denne bliver dit foretrukne værktøj ved hvert et gelé-sæt. Det kan abefales at have to, så den ene er til gennemsigtig gelé, og den anden til farve.

Varenummer (SKU): 004-001 Varekategorier: , ,
Anmeldelser

kunde anmeldelser

5 Baseret på 6 anmeldelser
5 ★
100% 
6
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
100anmeldere vil anbefale dette produkt Skriv en anmeldelse

Tak fordi du har indsendt en anmeldelse!

Dit input er meget værdsat. Del det med dine venner, så de også kan nyde det!

CJ
03-14-2019
Cecilie joensen
Jeg anbefaler dette produkt

Den bedste!

Det er den eneste pensel jeg bruger! Den er perfekt til opbygning og man kan lægge alle slags farver og metalliske farver, uden at få pensel striber! Et must have!

M
01-29-2019
Maria

Perfekt pensel

Denne er helt sikkert den bedste pensel jeg arbejdet med. Den giver et perfekt resultat hver gang, den følges skøn i hånden og med de fine hårene i penseln bliver det perfekt.

SM
01-28-2019
sissie mersal

Pensel

Penslen er utrolig lækker at arbejde med, den er let i hånden, det er en drøm at lægge farvegele og super god til opbygning .

Levering og returnering

Alle produkter pakkes sikkert ind på deres rejse til dig, og leveres inde for 2-3 hverdage, såfremt de er på lager. Er du heldig, sender Fanzis også pakker ud i weekenden (lørdag og søndag + helligdage). Fragten koster 39,- men er helt gratis ved alle ordrer over 499,-

Fanzis bruger DAO som forsendelsespartner, og din pakke kan altid spores via linket der kommer i din mail efter ordre er modtaget, indtil den kan afhentes i din lokale pakkeshop. Har du fortrudt dit køb, kan uåbnede/ubrudte varer returneres ind til 14 dage efter modtagelse. Har du spørgsmål til dine produkter eller brug for vejledning, kan du altid skrive på mail contact@fanzis.com eller via facebook messenger. Vi håber du bliver glad for dine produkter.

Shipping in Europe: We ship to almost whole Europe. If you can't find your country by checkout, send us an email at contact@fanzis.com or a text through the facebook messenger tab. Shipping is around 7-12 days