Back

Ankelstøvle Med Studs Og Spænder

DKK 349 DKK 140.-

 


Denne støvle er jeg fuldstændig og absolut forelsket i. Den har en blød sålepude, når man går, og skridsikre aftegninger i sålen, der griber fat i underlaget.  Indvendigt er den foret med let plys, så man kan holde varmen henover efterår og vinter.

Størrelse

, , , , ,

Ryd
Beskrivelse

Beskrivelse

  • normal i størrelsen
  • hælhøjde 8 cm
  • sålhøjde 2 cm
  • gummi og inder plysforing
  • lynlås på inderside
  • skridsikker sål

Om støvlen

På siden er 2 x sølvfarvede spænder og flade studs der stikker ca 6 mm ud. Remmene er en designeffekt, der ikke kan justeres på. Ankelstøvlen er udstyret med lynlås på indersiden, til når den skal af og på.

Enquiry
Navn
E-mail
Telefon
Enquiry
Levering og returnering

30 dages retur fra du modtager din pakke. Returneringen betales af dig som køber. Alle produkter pakkes sikkert ind på deres rejse til dig, og leveres inde for 2-3 hverdage, såfremt de er på lager. Er du heldig, sender Fanzis også pakker ud i weekenden (lørdag og søndag + helligdage). Fragten koster 39,- men er helt gratis ved alle ordrer over 499,-

Fanzis bruger DAO som forsendelsespartner, og din pakke kan altid spores via linket der kommer i din mail efter ordre er modtaget, indtil den kan afhentes i din lokale pakkeshop. Har du fortrudt dit køb, kan uåbnede/ubrudte varer som sagt returneres ind til 30 dage efter modtagelse. Har du spørgsmål til dine produkter eller brug for vejledning, kan du altid skrive på mail contact@fanzis.com eller via facebook messenger. Vi håber du bliver glad for dine produkter.

Shipping in Europe: We ship to almost whole Europe. If you can't find your country by checkout, send us an email at contact@fanzis.com or a text through the facebook messenger tab.

Varenummer (SKU): KA-88083-CAMEL Kategorier: ,